Maden

Forretter

I tilknytning til konceptet, er det jo muligt at kombinere mad på kryds og tværs og lave en løsning som passer jer. Der er her på siden listet en masse forslag som du kan lade dig inspirere af. Ønsker du nu f.eks. en kombination af to forskellige salater eller er der noget i den enkelte ret, som du ikke har stor lyst til, så retter vi det jo bare til. Derfor er det også vigtigt at man har gjort sig nogle tanker inden vi mødes og sætter menu sammen.

Forretter

  • Carpaccio med parmesanflager, italiensk marinade
  • Skaldyrssalat
  • Frugtig laksesalat med lime og æble
  • Indbagt laks med spinat og flødeost
  • Lakse-/spinatroulade
  • Bagt regnbuekrydret laksefilet med rejer og asparges
  • Dampet rødtunge med laksefyld
  • Tunmousse
  • Tarteletter
  • Rødbedegraved laks
  • Tapasanretning med f.eks.:
    • lufttørret skinke, italiensk salami, bresaola
    • bagt champignon m. tigerreje
    • tartar m. vagelæg
    • dadler svøbt m. serrano
    • svøbte forårsløg
    • souffle
    • bagt fennikel med parma
    • rilette af kylling
    • laksetartar m. fyldt tortilla
    • rosenkålsspyd
    • bresaola m ricotta
    • dumblings
    • filodejspakker med eks. spinat og ost
  • Ørredsalat
  • Tournedous af havtaske
  • Ceviche
  • Nachos
  • Skaldyrsrisotto

Brød

  • Mørkt ølbrød
  • Foccacia
  • Ciabatta
  • Valnøddebrød
  • Spelt
  • Kernerigt Fletbrød
  • Pestobrød
  • Kernebrød
  • Sprødt durum

Hovedretter

Kød

  • Serranosvøbt kyllingbryst fyldt med pesto
  • Grillet oksemørbrad
  • Fyldt kamsteg med soltørrede tomater, feta og friske krydderurter
  • Rosmarinmarineret lammekølle
  • Krydret rådyrkølle
  • Oksefilet med friske krydderurter
  • Fyldt svinemørbrad i svøb
  • Porchetta
  • Grillet marineret nakkefilet
  • Skinke grillet i hvidtøl og ingefær
  • Kalvemørbrad
  • Langtidsstegt pattegris
  • Lakseside i rød karry med kokosmælk

Tilbehør

  • Kartofler med skræl vendt i sennepsdressing, feta og soltørrede tomater
  • Ovnbagte bådekartofler i marinade
  • Flødekartofler
  • Pommes Anna
  • Smørristede krydderkartofler med hvidløg og flagesalt
  • Pommes duchesse med jordskokker og timian
  • Klassisk kartoffelsalat
  • Kartofler med persillepesto
  • Bagekartoffel med hj.lavet kryddersmør
  • Patatas bravas
  • Grov mos bagt i bagekartoffel

Salat

  • Frugtig salat med jordbær, brombær og karamelliserede frø, vendt i vinagrette
  • Syrlig bulgursalat med bredbladet persille
  • Speltsalat med stegt serrano og feta
  • Klassisk tomatsalat
  • Græsk salat
  • Traditionel salat med nødder og frø
  • Linsesalat med forårsløg og mango
  • Broccolisalat med hindbæreddike
  • Rødkålssalat med valnødder og rød grape
  • Æble-/hvidkålssalat
  • Couscous med mynte og koriander
  • Pastasalat med salsa
  • Pastasalat med bredbladet persille og svampe
  • Salatbar
  • Caesar salat
  • Blomkålssalat med tranebær og æble i vinaigrette
  • Grønkålssalat
  • Bønne og rosenkålssalat
  • Bønnesalat med feta, olivenmix og artiskok

Andet

  • Tomatchutney
  • Oliventapenade
  • Pesto med soltørrede tomater
  • Tyrkisk inspireret tzatziki
  • Rød tzatziki
  • Pesto, grøn med hvidløg
  • Rødløgssirup med hindbær
  • Guacamole
  • Dadler i svøb
  • Bønner i svøb
  • Glaserede æbler
  • Garniture med ristet grønt