Profil

Konceptet bag Maackværk

Konceptet MaackVærk er egentlig meget enkelt: Jeg kommer hjem til dig/jer og laver maden, griller kødet, bager brødet, serverer det, pakker ned og rydder køkkenet inden jeg takker af.. Nogle vil sammenligne det med en kogekone og det lægger sig også derop af. MEN suppe-steg-is er erstattet med gode råvarer, brød der er bagt på surdej og på dagen, salat der bliver blandet 2 min før servering, kød som er tilberedt på grill og alt er hjemmelavet.

Mange kender glæden ved at invitere til stor fest, og man skal samle sin familie og venner. Man ser frem til at nå rundt og få snakket med allesammen. Dette er bare ikke fysisk muligt, hvis man samtidig gerne vil byde sine gæster på noget lækkert mad.

På den her måde bevarer du/I den afslappede stemning. I står stadig selv for tidsplan, bordopstilling, pynt og de øvrige rammer et godt arrangement kræver.

Der er ingen fusions- eller krystalliseringsteknikker, men røg, larm og duft i køkkenet af f.eks en chutney der koger ned, et valnøddebrød, der er ved at blive bagt. Der syder evt. fra grillen med en duft fra rødvinsmarineret oksemørbrad og friske krydderurter.

Fremgangsmåden er meget enkel. Vi mødes noget tid inden og sætter en menu. I har sikkert gjort jer en masse tanker om, hvad I godt kan tænke jer. Det kan være det er jeres datter eller søn som skal konfirmeres og han/hun bare har et eller andet som SKAL med i menuen eller I skal giftes og der er noget sjovt som altid har bundet jer sammen. Når så tiden nærmer sig, aftaler vi de sidste ting. Vi får styr på antal, evt. afbud og ændringer.

På dagen møder jeg op, oftest tidligt, får styr på alt maden, præsenterer den for jeres gæster, serverer den. I sætter tempoet for dagen/aftenen, jeg rydder af, pakker ned og så er der rester til næste dag.